Tuesday, September 8, 2009

Namo

Assalamualaikum pokcik mokcik adik kakok abe-abe...

Alhamdulillah, ambo jjadi ayoh oghe doh. Hadioh paling besar bagi ambo untuk Aidilfitri! Ho la, rayo seblom ni ambo tok rajeng lagi terimo hadioh seberat 2.9 kg sepanje 2 jengkal. Besar la tu. Suko tu gak ambo. Syukur, suko sunggoh, sapa ambo raso ado hok tekejut tengok post seblom ni. Namo penuh anok ambo.....berbinti kan namo penuh ambo.

Seblom ni ambo memilih untuk tidak menulih namo penuh ambo. Bukae gapo adik kakok, blogging ni bahayo skit. Tengok blog lamo ambo. Ambo tok tulih namo, tok tunjuk muko, tok tulih pong ambo kijo nga sapo. Tapi ssamad hok deki nga ambo tu, aloh la, nyo cari jugok sapo hok nulih blog tuh. Usoho teh.

Biarlah, lepah lepah doh. Pahtu ambo pikir, blog ni should be okay la. Tokkae la nok ngarut pong tokleh, ko guano? Hidup ni keno ado kegembiraan jugok. Dan sebab gembira telajok lah, ambo banggo buleh anok. Nok satu dunio tahu kalu buleh. Best I can do, is announce dkat facebook, and of course, di blog ni. And bakpo ambo tulih namo ambo?

Tok molek la ambo tulih "Qisya Syahmina Binti Ahmad F****" atau "Qisya Syahmina Binti Ahmad *MatCool (*bukan nama sebenar ambo).

So there you go. Tapi toksoh dok gege lahhhh. Shoutbox, comments, mitok tulong jange tulih namo ambo deh. Malu kokre ado pilot lagu ni...

9 comments:

errol said...

hahaha..bagus ler tulis nama.. leh add kt facebook..b4 ni xkenal sape YH skunk dah kenal..congrate la skali lagi YH.

NAS said...

fullname dah tauk..
gambar kitak bila gik nk upload YH?
haha

her royal highness said...

"Tapi ssamad hok deki nga ambo tu, aloh la, nyo cari jugok sapo hok nulih blog tuh. Usoho teh."

haha. xtau bakpo tp sero lucu ayat di atas.

anyway, ore kalo nyo deki dio buleh jah cari ewin kok celoh mano pun. biar lah.. this time kito wi mudoh ko pok2 dio.

nyway, nx yr kita set up playdates for the kids k. =)

Fzah Ruslan said...

Salam.

Saudara ni Encik Pilot MH20 7 September ke...? Mcm terdengar nama saudara disebut dlm flight semalam. Bin Ramli kalau tak silap.

Hehe. Saje, curious.

tajudin said...

raya boleh aqiqah tumbang kambing...

mus said...

"malu kokre ado pilot lagu ni"

malu apo bro? banggo la. pilot funny n cool.

yellowherbie said...

errol - thank you. carik ler fb kalo jumper :P

NAS - kitak orang sik boleh nangga gamba kamek lerr. gamba baby ajak.

HRH - yeay! cepat2 la hok dianne tu, kalu girl also lagi laaaa best fwen.

fzah ruslan - ala, bukan la, saya check jadual saya, last flight paris saya was 20th august. tapi bin ramli tu kawan saya kot :)

tajudin - insyaAllah :)

mus - saya tak cool, poyo jer lebih :p

her royal highness said...

ala. dianne duk berangan boy. hehe.

Cahaya Hazrini said...

yh, nati jange lupo ajar anok main cak kelepik klepuk klepar... thehehe...